Història del despatx

 

 

Història del despatx

Preparar una breu ressenya de la història del despatx, ha estat un exercici que ha costat de fer, ja que mai es troba el moment adequat. La nostra activitat arrenca a finals de la dècada dels anys 80, sota forma de professional independent individual que va incorporant personal a l'activitat, sent a l'inici de l'any 1992 que constituïm una S.C.P., passant a transformar-la el 28 de març de 1996 en Societat Limitada.

Hem fet un llarg recorregut, vivint moments que han marcat una fita en el nostre treball, com han estat la implantació de la Llei 37/1992 de 28 de desembre (mala data per a la publicació d'una norma ...) de l'Impost sobre el Valor Afegit, o bé com el 01/01/2002, moment de l'entrada en circulació de l'euro. El nostre treball ha sofert unes modificacions molt grans, que han tingut per una banda elements positius com la tramitació telemàtica, automatitzacions de processos repetitius a l'introduir el canvi tecnològic en les tasques diàries, i d'altra banda i al mateix temps, han suposat una major complexitat, control per part de les administracions, obligacions formals i càrrega de treball qualificat.

No obstant això, el nostre major actiu, que és el capital humà de l'equip de persones que formem part del despatx, seguim estant oberts als canvis, sabent que seran encara més veloços i de més porfunditat en el futur, amb la voluntat de donar el millor servei possible als nostres clients, basant-nos en el coneixement individualitzat de les seves necessitats concretes, per a donar resposta a les mateixes i adaptar-les a l'entorn canviant en el qual tots habitem.

 

 

 

CONTACTI AMB NOSALTRES

Consulti amb els nostres assessors. Estarem encantats d'ajudar-lo.

CONTACTAR