Informació per a la digitalització d’empreses

Arran de la crisi sanitària, s’ha accelerat el procés de digitalització de les empreses

Informació per a la digitalització d’empreses

Els últims mesos, arran de la crisi sanitària, moltes empreses s’han vist en la necessitat de començar a vendre per internet o d’implantar el teletreball... I com que aquesta nova realitat digital serà habitual inclús després de la pandèmia, s’han implantat mecanismes d'informació i ajuda en matèria de digitalització. Per exemple:

  • «AceleraPyme». És un portal (www.acelerapyme.gob.es) destinat a ajudar les pimes per a fomentar-ne la digitalització i en el qual trobareu solucions de finançament i ajuda econòmica, assessorament i recomanacions sobre ciberseguretat, etc. També us podeu donar d’alta de manera gratuïta a un servei de newsletter.
  • Sistema Nacional de Subvencions. Es tracta d’una base (www.infosubvenciones.es) que publica les ajudes i subvencions que convoquen les administracions. Trobareu un cercador en el qual, seleccionant la paraula digitalització accedireu a ajudes en aquesta matèria.

 

  • Institut de Crèdit Oficial (ICO). La línia de finançament de l’ICO «Financiación Empresas y Emprendedores», disponible a la pàgina web de la institució (www.ico.es), finança projectes de digitalització, en particular els que es destinen a fomentar solucions de teletreball.

 

 

 

Els nostres professionals us poden assessorar en matèria de subvencions i sobre l’accés a línies de finançament de l’ICO.

 

 

 

SUBSCRIGUI'S A LA NOSTRA NEWSLETTER

 
SUBSCRIURE'S